Friska som en nötkärnor och ändå mår många så dåligt – Att hantera sitt eget mående och samtidigt hjälpa patienter till en hållbar hälsa

Vi lever i ett samhälle med förutsättningar för väldigt god hälsa. Trots detta mår vi själva och människor omkring oss dåligt. Att diagnosticera och behandla sjukdomar är sjukvårdens vardag. Men vad händer efter vi uteslutit sjukdom? Om det inte räcker? Kan vi genom nyfikenhet, acceptans och utan värderingar förstå vårt eget sammanhang, och genom att identifiera rotorsaken möjliggöra lösningar som går att upprätthålla i vardagen? Kan vi hjälpa att hitta mod till förändring?

Tillsammans ser vi behovet av att få patienter/medborgare/föräldrar/barn att öka sin förståelse för hur kroppen reagerar, och ibland protesterar, på olika livssituationer samt hur stor del vår egen inställning och agerande som påverkar hur vi mår.

Välkommen att följa med på en Workshop som börjar med dig själv och med målet att hitta redskap till förbättrat mående, både för dig själv samt de människor du möter i din profession.

stdagarna

Linda Strömberg

VC Stadsfjärden, Praktikertjänst

Distriktsläkare och delägare VC Stadsfjärden i Nyköping, Praktikertjänst. Gruppträningsinstruktör sedan 20 år tillbaka i bland annat Les Mills Body Balance. Lotta Milosavljevic Olsson: Rektor. Grund ur psykosyntes- och KBT, läkepedagogik och socialterapi. PT och nutrition, gruppträningsinstruktör i Les Mills Body Combat, sprint, Grit, Strength Development, Body Balance samt Yoga och Soma Move.

stdagarna

Lotta Milosavljevic Olsson

Rektor. Grund ur psykosyntes- och KBT, läkepedagogik och socialterapi. PT och nutrition, gruppträningsinstruktör i Les Mills Body Combat, sprint, Grit, Strength Development, Body Balance samt Yoga och Soma Move.